Autocars Salvia

                                                                           

Autocars Salvia

Empresa

AUTOCARS SALVIA, fou fundada l’any 1924. És una empresa de caràcter familiar dedicada al transport públic de viatgers per carretera.

La seva vinculació en el món del transport durant més de 98 anys ha fet possible acumular una experiència per a millorar la nostra vocació de cara a l’usuari.

Amb el pas dels anys, també s’ha especialitzat en la realització de serveis: discrecionals, escolars, a empreses i Institucions dins de l’àmbit provincial, nacional, i també serveis a l’estranger.

Aquesta empresa fou distingida amb la Medalla al mèrit en el tranport atorgada l’any 1996 per la Federació Nacional del Transport de Viatgers.

Des de principis de l’any 2007, hem assolit la certificació de la norma UNE-EN 13816 basada amb la qualitat en el transport de viatgers pel que fa al Servei Regular de Vila-sana a Lleida, així com a tots els serveis discrecionals i escolars. Des de l’any 2010 disposem de les certificacions ISO 14001 (gestió residuos ambientals) i des de l’any 2015 la ISO 9001 (qualitat en el servei).

La qualitat en el servei, el tracte personal amb el client i el respecte amb el medi ambient és el nostre objectiu permanent.

Contacte

Tlf.: 973 282 467

 Mail: info@autocarssalvia.com

 

Aquesta web utilitza cookies per millorar la vostra experiència de navegació. Si segueixes navegant, entenem que ho acceptes. Més infoPrivacy & Cookies Policy

Correo
Llamada